Huollamme ja siivoamme kiinteistöt kuntoon

Kokonaisvaltaista palvelua Sinulle, arvon asiakas

Kiinteistön huolto- ja siivouspalvelut Lappeenrannasta

Hyvää huolenpitoa taloyhtiöille, julkisektorille ja kotitalouksille Etelä-Karjalassa

TK-Talohuolto Oy on kumppanisi arjessa ja askareissa, joilla kiinteistöt pysyvät hyvässä kunnossa ja asukkaiden elämä sujuvana sekä turvallisena. Meiltä taloyhtiöt ja julkisen puolen toimijat voivat tilata kokonaisvaltaiset kiinteistön huoltotyöt (myös päivystys 24/7) ja kotitaloudet siivouspalvelut. Yksityiset voivat tiedustella meiltä myös kotipalveluja. 

Toimialueemme keskittyy alueille Lappeenranta, Savitaipale, Lemi, Taipalsaari ja Joutseno, mutta palvelemme koko Etelä-Karjalassa, siellä missä asiakkaamme ikinä ovatkaan.

Toteutamme joustavin, täsmällisin ja ripein rantein

Olemme samaa yhtiötä SK Kiinteistö- ja saneerauspalvelun kanssa. SK toteuttaa remontit ja saneeraukset sokkelista piipunhattuun, joten jos kohteessasi on tarvetta kyseisille palveluille, onnistuvat ne samalla kertaa meidän kauttamme. Lue lisää yhtiön sivuilta!

Asiakas aidosti aina keskiössä

Oli kyseessä kiinteistön huolto tai kotisiivous, jokaisen palvelun punainen lanka on itse asiakas. Ammattitaidon rinnalla asiakkaan kunnioitus ja kuuntelu ovat yhtä tärkeässä roolissa laadukkaan työn toteutuksessa. Tästä syystä moni asiakas solmii kanssamme huoltosopimuksen tai palaa palvelujemme ääreen yhä uudelleen. 

Ota yhteyttä »

Kiinteistöhuolto ja siivous, päivystys 24/7

 

050 358 3377